Zdravie, sila, meditácia

By | 23. júna 2017

Žijeme v období vzostupu planéty a ľudstva. Všetko okolo nás aj všetky ľudské bytosti sa menia, magnetické polia menia svoju frekvenciu a vedomie všetkých bytostí sa prebúdza a rozširuje. Je to náš čas, čas kedy sa myšlienky a pocity zhmotňujú oveľa rýchlejšie ako v minulosti. Krásne je to že všetky dobré, trochu nebezpečné je to že aj tie negatívne.

Všetko sa zrkadlí v našom živote rýchlo. Zvlášť teraz v júni sme konfrontovaní so všetkým čo bolo dlho potlačené v oblasti nevedomia. Všetky naše pocity a traumy až z najspodnejších políc srdca sa vynárajú do vedomia aby mohli byť očistené. Je to nevyhnutná podmienka vzostupu a ďalšieho rozvoja. Tento čas je náročný pre psychiku aj fyzické telo a meditácia je cesta ako znovu objaviť samého seba a nájsť svoju vnútornú silu. Je čas veriť si a robiť to čo nám spôsobuje radosť a čo mi sami cítime že vieme najlepšie, v čom je jedinečný prínos každého človeka pre najvyššie dobro všetkého života. Každý človek má svoj jedinečný talent ktorým len on môže obohatiť život na zemi.

Ľudský duch nemá žiadne obmädzenia  a má najväčší vplyv na  zdravie, dlhovekosť a omladenie fyzického tela. Dokáže riadiť prúdy energií. Každá bytosť žijúca na zemi má s ňou svoj osobný špecifický vzťah cez telo a vedomie. Zem spája oboje. Naše telo patrí matke Zemi a počas života sa stáva súčasťou nášho ducha, odráža všetky naše pocity a myšlienky, naša duša je prostredníctvom tela viditeľná zmyslami. To je jeden z dôvodov prečo sme tu na Zemi, aby sme zažili toto čisté spojenie – ducha cez telo so srdcom matky zeme a takisto potom dokážeme precítiť spojenie s  hviezdami a vesmírom.

Človek v sebe spája nebo aj zem. Aj preto je najlepšia poloha pri meditácii keď sedíme na zemi, koreňovou čakrou obrátenou k zemi a korunnou k vesmíru. V hlbokej relaxácii bez myšlienok sa všetky energie v nás prepoja s celým vesmírom aj zemou, potom energie riadime svojím dychom a vizualizáciou a môže sa začať zázrak objavenia vnútornej sily ducha a duchovného sveta, uzdravenia tela a zažívanie multidimenzionálnej existencie, dobrodružstvo sebaobjavovania. Milí priatelia, čas je teraz, láska je kľúč a svetlo je cesta, meditácia je najrýchlejší spôsob ako po nej ísť a meniť tento svet k lepšiemu spolu so všetkými bytosťami, ktoré si želajú mier, harmóniu a lásku.

Želám všetkým krásne slnečné dni

IS

Meditácie a kurzy rozvoja vedomia, obľúbené zážitkové meditačné letné workshopy, tentokrát zamerané na rozvoj kreatívnej vizualizácie, omladenie a revitalizáciu tela a mysle, uzdravenie vnútorného dieťaťa a rituály hojnosti, jedinečné autorské programy nájdete iba v ZIV.

www.ziv.sk

 

Zážitkové meditačné letné workshopy, tentokrát zamerané na rozvoj kreatívnej vizualizácie, omladenie a revitalizáciu tela a mysle, uzdravenie vnútorného dieťaťa a rituály hojnosti.

 

 

Iveta Slobodníková
Najnovšie články od Iveta Slobodníková (zobraziť všetky)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *